Αρχείο άρθρων
2014-09-05 17:20
Για δύο άτομα:
4 μπριζόλες χοιρινού λαιμού
1 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
αλάτι-πιπέρι-ρίγανη
μουστάρδα
λίγο μέλι
πάπρικα γλυκιά
σκορδο.
Τρόπος παρασκευής:
Πλένουμε τις μπριζόλες και τις τοποθετούμε στο ταψί, έπειτα προσθέτουμε την μουστάρδα ανακατεμένη με το μέλι
και στην συνέχεια...
—————
2014-09-04 15:42
Υλικα :
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 καρότα
3-4 μικρές πατάτες
1 κιλό αρακά
3 κούπες σάλτσα ντομάτας η 2 κούπες πουμαρό (εξαρτάται απο την εποχή)
1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
αλάτι-πιπέρι
1 φλυτζάνι τσαγιού λάδι ελιάς
νερό ζεστό
τροπος παρασκευης:
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι το καρότο...
—————
2014-09-04 15:41
Το νέο μας blog έχει ξεκινήσει από σήμερα. Παραμείνετε συντονισμένοι σε αυτό, και θα προσπαθούμε να σας κρατάμε ενήμερους. Μπορείτε να διαβάζετε νέες καταχωρήσεις σε αυτό το blog μέσω του RSS feed.
—————
2014-09-04 15:41
Υλικά για 4 άτομα
1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μπουκιές
½ φλιτζ. ελαιόλαδο
μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουτ. ριγανη
2 φλιτζ. κρασί λευκό ξηρό
Αλάτι, πιπέρι.
2 κουταλιές της σούπας σόγια
Εκτέλεση
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και τηγανίζετε το κρέας. Πασπαλίζετε με την ρίγανη, σβήνετε με το...
—————