Και σήμερα... τι τρώνε;


Χειροποίητο γεμιστό Ρολό κοτόπουλο

2015-03-19 17:04

Υλικά:

4 μικρά στήθη κοτόπουλου,
πιπεριά,
100 γρ. τυρί
4 φέτες μπέικον.
σκόρδο σκόνη
αλάτι-πιπέρι
πάπρικα γλυκιά
σπάγκο για το τύλιγμα
λάδι
λαδόκολλα.

Τρόπος παρασκευής:

Φιλετάρουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε στη μέση και ξανά στη μέση, έπειτα το χτυπάμε με τον μπάτη για να γίνει λεπτό . Ρίχνουμε τα καρυκεύματα και προσθέτουμε τα υλικά μας. Το δένουμε με σπάγκο ξεκινώντας από την άκρη και κατόπιν τυλίγοντας το οριζοντίως .Συνεχίζουμε τυλίγοντας το ρολό κάθετα και δένουμε τον σπάγκο (εγώ δεν είχα σπάγκο και το τύλιξα σκέτο).

Σοτάρουμε το ρολό σε ένα τηγάνι με το λάδι  και αφού το τυλίξουμε στην λαδόκολλα, το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180ο C για 35-40 λεπτά. Αφού είναι έτοιμο το αφήνουμε να παγώσει λίγο για να μπορέσουμε να το κόψουμε.

—————

Πίσω