Και σήμερα... τι τρώνε;


muffin με πικραμύγδαλο και βανίλια

2014-11-20 00:32

Υλικά :

  • 340 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 225 γρ. ζάχαρη
  • 200 γρ. βούτυρο
  • 4 αυγά
  • μισή βανίλια
  • ξύσμα απο ένα πορτοκάλι
  • 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 1ml εσάνς πικραμύγδαλο
  • 60 γρ. γάλα
  •  
Τρόπος παρασκευής:

Χτυπάτε το βούτυρο με την ζάχαρη και στη συνέχεια  προσθέτετε ένα - ένα τα αυγά, την βανίλια, το ξύσμα πορτοκαλιού και την εσάνς απο πικραμύγδαλο .Ρίχνετε το αλεύρι με το γάλα στο μίγμα και χτυπάτε μέχρι να αφρατέψει. ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν. 

 

—————

Πίσω