Και σήμερα... τι τρώνε;


glühwein (ζεστό χριστουγεννιάτικο γερμανικό κρασί)

2014-09-12 04:48

 

ΥΛΙΚΑ:

1 ξύλο κανέλας
1 αστεροειδής γλυκάνισος
3 γαρύφαλλα

1 λίτρο κόκκινο κρασί

70 γρ. μέλι

μισό πορτοκάλι

μισό λεμόνι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βάζουμε το κρασί σε μια κατσαρόλα και ρίχνουμε μέσα όλα τυλικά. Ζεσταίνουμε την κατσαρόλα και όταν φτάσει σε σημείο βρασμού αφαιρούμε από τη φωτιά. Τα αφήνουμε λιγο στην κατσαρόλα για να δώσουν τα μπαχαρικά τις μυρωδιές τους στο κρασί και σουρώνουμε.

 

—————

Πίσω