Και σήμερα... τι τρώνε;


Σπανακόπιτα με μανιτάρια και κεφαλογραβιέρα

2014-10-16 21:46

Υλικά:

Μιά σακούλα σπανάκι κατεψυγμένο

250 γρ. μανιτάρια

καλαμπόκι (προαιρετικά)

2 μεγάλες κουταλιές ρύζι καρολίνα

ελαιόλαδο

κρεμμύδι φρέσκο

κρεμμύδι ξερό  (ψιλοκομμένο)

σκόρδο 1 σκελίδα

άνηθο  (ψιλοκομμένο)

2 αυγά

αλάτι-πιπέρι

ούζο

 

Τρόπος παρασκευής:

Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια,το σκόρδο, τα μανιτάρια και το σπανάκι, προσθέτουμε τον άνηθο ,το ρύζι και το καλαμπόκι.

Όταν είναι έτοιμο το σπανάκι αφαιρούμε από την φωτιά και ρίχνουμε τα αυγά και το τυρι,αλατοπιπερώνουμε ανακατέυουμε καλά και βάζουμε 4 κουταλιές της σούπας ούζο. Τέλος ανοίγουμε το φύλλο και γεμίζουμε με το σπανάκι. ψήνουμε στους 200 βαθμούς στον αερα με αντιστάσεις για περίπου μισή ώρα.

 

—————

Πίσω