
Και σήμερα... τι τρώνε;
Πάστα ελιάς
2014-10-16 18:14Υλικά:
5 λιαστές ντομάτες
1 ντομάτα κομμένη στα 4
μισή πιπεριά κέρατο
μισή πιπεριά πράσινη
μισό κρεμμύδι
1-2 σκελίδες σκόρδο
1-2 χούφτες ελιές (χωρίς κουκούτσι)
αρκετά φύλλα βασιλικού
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
μισό ποτήρι κρασί
Τρόπος παρασκευής:
Τσιγαρίζουμε όλα τα υλικά και σβήνουμε με το κρασί , οταν ειναι έτοιμο πολτοποιούμε το μίγμα με το πίμερ και αφήνουμε λιγο στην φωτιά μέχρι να φύγουν τα υγρά. Τέλος αφήνουμε το μίγμα να παγώσει και το διατηρούμε στο ψυγείο.
—————