
Και σήμερα... τι τρώνε;
Μπριζόλες λαιμού κρασάτες στον φούρνο
2014-09-05 17:20Για δύο άτομα:
4 μπριζόλες χοιρινού λαιμού
1 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
αλάτι-πιπέρι-ρίγανη
μουστάρδα
λίγο μέλι
πάπρικα γλυκιά
σκορδο.
Τρόπος παρασκευής:
Πλένουμε τις μπριζόλες και τις τοποθετούμε στο ταψί, έπειτα προσθέτουμε την μουστάρδα ανακατεμένη με το μέλι
και στην συνέχεια ρίχνουμε τα καρυκεύματα . Τέλος τα ανακατεύουμε ολα με το χέρι για να πάνε παντού τα υλικά
και προσθέτουμε το κρασί. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν και να πιούν το κρασί.
—————