Και σήμερα... τι τρώνε;


Γιαουρτοκαυτερή (ιδανικό για τηγανιτά λαχανικά)

2014-10-15 16:50

Υλικα:

1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό

20 γρ. πράσινη πιπεριά

1 σκελίδα σκόρδο

1 κόκκινη πιπερίτσα (αποξηραμένη)

αλάτι 

ελαιόλαδο

 

 

Τρόπος παρασκευής:

Σε ένα μούλτι βάζουμε όλα τα υλικά εκτός απο το γιαούρτι και τα πολτοποιούμε, έπειτα τα ανακατεύουμε ολα με το γιαούρτι και σερβίρουμε.

 

 

 

 

 

—————

Πίσω